Chef-ul Héritage, David Contant, propune un meniu de sezon, cu preparate lejere, inspirate din gastonomia internationala, care redau savorile verii:

  • Salata de fasole verde crocanta, langustine si al lor cappuccino;
  • Cochilii Saint-Jacques marinate, anginare si lamele de trufe;
  • Crema de legume cu trufe servita ca un cappuccino;
  • Set de suhi si sashimi preparate de sushiman;
  • Crevete jumbo in stil tailandez si legume la wok;
  • Piept de porumbel cu flan de legume si foie gras.
Branzeturile isi pastreaza locul binemeritat, platoul cu branza - proaspata sau maturata, selectionata de la ferme din Franta – se ofera spre degustare si in acest sezon.

Si cum orice masa perfecta se incheie cu un desert, Baptiste Servais, patiserul de la Héritage a creat o serie de deserturi racoroase si originale, bazate pe tipuri de sorbet si inghetata:

  • Bezea cu inghetata de grepfrut roz si petale;
  • Cuburi de fructe exotice si duo de sorbet in coaja de ananas;
  • Biscuit de ciocolata topita, inghetata de frisca usor cofeinizata
  • sau Sorbetul zilei.
Vive l’été!