Bistro Epoque, restaurantul ce poarta semnatura lui Guy Martin, renumitul bucatar francez are de acum un meniu special pentru pranz, ce se innoieste saptamanal.

In fiecare zi, de luni pana vineri, Bistro Epoque ofera un mix perfect de stil si relaxare pentru un business lunch gourmet chiar in centrul Bucurestiului, langa Cismigiu.

Meniul curent include Amuse-Bouche – un aperitiv la alegerea Bucatarului Sef , crema de sparanghel verde cu aroma de piper nepalez, File de Pastrav gatit cu legume si jus de Fenel (fenicul), negresa servita cu mango si Physalis (frunct originar din China cu gust asemanator capsunilor). Pretul meniului business lunch este de 110 lei.

„La Bistro Epoque vom incerca sa gatim cele mai bune mancaruri din Romania. Vom oferi clientilor o bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogata in legume, o bucatarie de sezon, vesela si inspirata. Experienta bucatariei Epoque este una generoasa, o expresie si o creatie a fericirii. A gati insemna pentru mine a darui, iar eu cred ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun in fiecare zi si cu fiecare reteta pe care o pregatesti. Singura adevarata responsabilitate este clientul si fericirea pe care i-o oferi”, spune Guy Martin despre experienta Bistro Epoque.

Citeste si:

Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business pasionati de experiente gourmet care isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.

Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.