La Delicii a beneficiat de o investitie in valoare de peste 252.000 lei si ofera, pe linga produsul de baza - inghetata artizanala facuta in propriul laborator, o serie de produse inovatoare pentru piata din Romania: gelato din alcool (vin rose), gelato din legume (rosii, ginger), gelato din plante aromatice (lavanda, busuioc, iasomie), gelato dietetic (pentru diabetici) sau gelato din lapte de soia.

Spatiul La Delicii are o capacitate de 15 locuri in interior si alte 30 de locuri pe terasa, oferind zilnic clientilor sai o oferta variata de produse pe baza de gelato: peste 12 gusturi, o selectie bogata de deserturi facute in casa, gelato cockails si cafea cu gelato.

“Totul a pornit de la pasiunea pentru bunatati facute in casa alaturi de respectul pentru produsele naturale. Reteta noastra este simpla – natural, sanatos, delicios – la care am adaugat traditia italiana si fantezia maestrului nostru gelatier.” a declarat Adrian Balaci, managerul La Delicii.

Toate ingredientele folosite sunt naturale, nu se adauga conservanti artificiali, corectori de culoare, arome artificiale.

“Pe viitor ne propunem sa deschidem cel putin doua noi locatii in Bucuresti si, de ce nu, si in alte orase alte tarii.”

La Delicii este marca inregistrata a companiei Fabrica de Inghetata AAC, o companie cu capital 100% romanesc, care a fost infiintata in anul 2011.