1 / 3

Modificari in meniu

Primul lucru pe care l-a schimbat in meniu de cand a inceput sa lucrez la hotel Europa, a fost sa introduca preparate din bucataria internationala, fara a o neglija insa pe cea traditional romaneasca.

“In ceea ce priveste preparatele din meniul a la carte, am pus foarte mult accent pe designul acestora. In viziunea mea, designul si gustul unui preparat sunt echivalentul unei carti de vizita pentru orice restaurant”, declara Giovanni Diana (foto).

Viziune de bucatar-sef, pentru un hotel pe malul Marii Negre


Comenteaza articolul

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Articole recomandate