1 / 5

...sushi, sashimi si un strop de yuzu

Mergeti la NOBU, in Melbourne. Faceti-va pofta de mancare mergand pe jos pe malul raului Yara, dar nu cedati ispitei de a ramane la una din terasele, pub-urile sau restaurantele ce se insira de-a lungul apei.

La NOBU aveti libertate deplina sa va comandati ce va pofteste inima, dar neaparat incercati o salata cu yuzu, micutul citric ce seamana cu tata-grapefruit, dar are gustul mamei-mandarina. Da un gust suav si totusi patrunzator, perfect in deschidere pentru new style sashimi de stridii sau vita wagyu.

Nobuyuki ‘Nobu’ Matsuhisa este chef-ul care a dat numele lantului de restaurante in care este asociat cu Robert de Niro. Acesta vine mai rar prin Australia, dupa cum ne-a spus chelnerita, dar japonezul isi vede de treaba si mestereste apropieri negandite intre bucataria japoneza si cea sud-americana.

Un articol scris de Adriana Sohodoleanu, calator pasionat, fondatoarea conceptului Biscuit, gourmet gifts & treats si partner The Goodie Bag Company, agentie de evenimente, grafica si alte lucruri creative.

Destinatii gourmet: Unde calatorim pentru cele mai bune specialitati culinare


Comenteaza articolul

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile