1 / 5

30 de ani de cariera culinara

Joseph Hadad, Executive Chef la Casa Vernescu, unul dintre cei mai cunoscuti artisti culinari de pe scena restaurantelor din Bucuresti, aniverseaza anul acesta 30 ani de cand si-a inceput cariera culinara.

Nascut pe 7 decembrie 1959 in Ierusalim, dintr-o familie cu traditie in gastonomie, cu mama marocana si tatal tunisian, Joseph Hadad este astazi unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania.

Vocatia pentru arta culinara apare in adolescenta, cand tatal sau, bucatar pe un vas de croaziera, il trimite pe tanarul Joseph, pentru 3 ani, la Scoala de Bucatari din Haifa.



Executive Chef-ul Casa Vernescu isi impartaseste secretele la cursuri de gatit


Comenteaza articolul

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.