Cea mai subtire camera digitala de 7 MP din lume

A sosit, in sfarsit, si in Romania. Modelul BenQ X720 se caracterizeaza printr-un senzor de imagine CCD de 7 megapixeli, prin 3x zoom optic, lentile Pentax SMC si cea mai subtire carcasa din lume de 12.5mm

BenQ a lansat modelul BenQ X720, cea mai subtire camera digitala de 7 megapixeli, avand 3 x zoom optic, lentile SMC (Super Multi-Coating) Pentax, un senzor de imagine CCD de 1/2.5 inci si un display LCD de 2.5 inch, luminos.

Modelul BenQ X720 are caracteristic o carcasa eleganta din otel inoxidabil cu o agatatoare din metal lucios si i-au fost acordate in 2006 prestigioasele premii iF China Design si G-mark Good Design pentru design-ul sau fin, extraordinar de frumos, elegant lucrat, asemanator unei lame."Design-ul modelului X720 reflecta filozofia BenQ de imbinare a contrastelor. Se aduc laolalta performanta si divertismentul, tehnologia si stilul, puterea si finetea" declara Manfred Wang, directorul centrului de lifestyle design al BenQ.

"Daca priviti cu atentie modelul X720, veti remarca faptul ca reprezinta intruchiparea stilului rafinat si tehnologiei, o combinatie perfecta de relaxare si performanta."Pe langa aspectul exterior rafinat, modelul X720 dispune de o serie de functii, printre care sistemul S.S.F. (Super Shake – Free) care permite utilizatorului sa inregistreze fotografii si clipuri in culori mai luminoase, clare si naturale.

Modelul BenQ X720 are o sensibilitate ISO de pana la 1200 pentru fotografii si de pana la ISO 4000 in modul de inregistrare ceea ce faciliteaza fotografierea atunci cand se surprind obiecte in miscare sau in conditii de iluminat slab. Modelul BenQ X720 ofera de asemenea 7 moduri de setare rapida si functia PictBridge pentru printarea directa cu ajutorul unei imprimante compatibile.

Citeste si:
BenQ: In prima jumatate a anului s-au vandut 7.700 de videoproiectoare
BenQ: In prima jumatate a...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

BenQ X720 este disponibil in reteaua de parteneri BenQ la un pret estimat de 790 RON.

Rezolutie foto: 7MP (3.072x2.304)

Rezolutie video: VGA (640x480), 30 fps

Zoom optic: 3x

Citeste si:
Alunele aurite, cele mai cautate de Sarbatori
Alunele aurite, cele mai...

Ecran: LCD, 2,5 inci, 232.000 pixeli

Memorie: 18MB – intern;

Dimensiuni: 91x60x14,7 mm (120 g)

Citeste si:
Allview lanseaza un nou telefon pentru segmentul de business
Allview lanseaza un nou...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri