Rasfat muzical pentru sarbatori

Samsung a lansat YP-K5, un MP3 Player cu Boxe Slide-out. Datorita boxelor sale integrate, de tip slide-out, acest player se transforma printr-un singur gest intr-un micro-sistem stereo, cu un sunet de o calitate extraordinara.

Boxele stereo K5 incorporate dispar in spatele unitatii cand nu sunt folosite, iar atunci cand sunt necesare, aluneca in exterior fara efort, pentru a crea un micro-sistem stereo de sine statator. De asemenea, MP3 player-ul va permite sa impartiti experienta de ascultare cu prietenii, fie ca este o noua melodie pe care tocmai ati descarcat-o, sau cele mai noi topuri radio FM. Pe acest player pot rula foarte multe formate de fisiere cum ar fi muzica receptionata de la radio, datorita unui FM-Tuner, dar si MP3, WMA, ASF si Ogg.

Mai mult decat atat, player-ul JPEG ii permite utilizatorului sa isi afiseze cele mai recente fotografii, pe un fundal sonor personal. Avand colturi rotunjite, acest model compact si elegant va permite sa il manevrati si controlati usor, cu o singura mana.

De asemenea, modelul beneficiaza de o suprafata eleganta si se deschide printr-o simpla atingere, afisand un display OLED stralucitor. O usoara apasare si boxa aluneca fara efort in afara si pivoteaza automat, orientandu-se singura, oferind un sunet perfect. De asemenea, boxa si ecranul de control sunt pozitionate astfel incat sa creeze o baza stabila care sa se aseze confortabil pe orice masa sau pe orice suprafata plana.

Muzica poate fi salvata in fisiere diferite, pentru a facilita accesul, permitandu-va sa localizati rapid melodia dorita. Cand boxa aluneca in afara, K5 trece imediat si fara efort de la vizualizare verticala la orizontala. Tastele de pe touch screen raman aceleasi, doar tastele multi-directionale se rotesc cu 90 de grade cand se trece din modul "private" in modul "speaker", pentru a avea un numar minim de taste, un sistem simplificat si un look minimalist.

Citeste si:
CFR suplimentează trenurile de Sărbătorile Pascale
CFR suplimentează trenurile...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Dotat cu programul copy-security WMDRM (Windows Media Digital Rights), modelul YP-K5 va ofera acces la oricare dintre site-urile binecunoscute pentru a descarca muzica. Avand PlaysForSure, puteti fi sigur ca muzica dv. este compatibila cu K5, inclusiv melodiile achizitionate prin Internet. USB 2.0 ofera o conexiune mai rapida, pentru download-uri de mare viteza, ajungand sa descarce pana la 1 000 de melodii pentru K5 cu capacitate de stocare de 4GB (500 pentru 2GB, 240 pentru 1GB). Cand este activat modul "headset" (casti), K5 ruleaza muzica dv. preferata timp de 30 de ore, fara a fi necesara reincarcarea; in modul "slide out speaker", bateria functioneaza timp de 6 ore.

Specificatii Generale YP-K5

Capacitate de stocare a memoriei: 1GB / 2GB / 4GB

Culoarea produsului: Negru / RozDisplay: OLED 1.71", color

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele la concertele online ale Concursului...
Biletele și abonamentele la...

Material: Carcasa de magneziu

Baterie: Baterie reincarcabila (Litiu-Polimer)

Timp de rulare: 30 ore

Timp de reincarcare: (AC) 3 ore / (USB) 3,5 ore

Citeste si:
Zece inventatori care nu s-au imbogatit din creatiile lor
Zece inventatori care nu s-au...

Interfata PC: USB 1.1 / USB 2.0

Dimensiuni (Lxixl): 98 x 47.5 x 18.1 mm

Greutate (g): 106 (g)

Formate muzicale: MP3, WMA, (Audio) ASF

Vizualizare foto: JPEGFM

Tuner: Modul "Preset", Modul "Manual"

Ceas: Ceas, Alarma

Altele: Music Management System (CDDB) Upgradable Firmware

Acesorii: - Bundled ACC: Casti, cablu USB, CD cu aplicatie PC - Optional ACC: Adaptor AC, Gentuta pentru transport, Pachet suplimentar baterie


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri