Laser-tag-ul - un joc pentru disciplina angajatilor

Dupa succesul paint-ball-ului practicat ca hobby si adoptat de o serie de companii pentru a-si distra si disciplina angajatii, un nou joc pare a se impune la noi: laser-tag-ul. Acest joc se poate practica in aproximativ 1000 de locatii in intreaga lume iar din luna martie este disponbil si pentru romani chiar in centrul Bucurestiului, la LaserMaxx.

Laser tag-ul este un joc de echipa care simuleaza lupta cu arme intr-un decor post apocaliptic. Noutatea absoluta consta in efectul vizual produs de luminile laser care lovesc vestele co-echipierilor. Jocurile se desfasoara in atmosfera difuza creata de black light, laseri si fum, in asteptare printre peretii labirintului sau sus, pe rampe, in plin atac.

"Suntem bucurosi sa aducem o alternativa de petrecere a timpului liber pentru tinerii activi, care cauta mereu experiente noi, diferite, de fiecare data cand au chef sa se distreze. Suntem convinsi ca mai ales firmele de teambuilding sau companiile care desfasoara intern programe de teambuilding sau incentive vor aprecia varietatea pe care o aduce jocul de laser tag.", afirma reprezentantii LaserMaxx Romania.

Chiar daca investitia LaserMaxx nu s-a incheiat, reprezentantii companiei ne-au declarat ca cifra implicata in acest proiect se ridica la 80.000 de euro. "Vom deschide alte sali in orasele mari ale Romaniei, dar si in orasele care au mare potential de dezvoltare. Vom folosi ca exemplu orasul Ploiesti, care nu se afla inca pe harta marilor orase precum Brasov, Constanta, Timisoara dar care prin necesitati si nivel de crestere reprezinta un punct foarte atractiv", ne-a declarat Stefania Mateescu, PR Manager Palette Advertising.

Lumina laser este receptata de vesta iar software-ul central emite rapoarte atat individuale cat si pe echipa. "Astfel, fiecare jucator isi poate urmari evolutia in joc sau specialistii de teambuilding pot urmari strategia aplicata pe echipe si pot crea tactici noi pentru a urmari stilul si atitudinea in joc a fiecaruia dintre membrii echipei. Un alt aspect care sigur ii va bucura pe traineri este faptul ca sistemul de joc este wireless si se poate juca outdoor in orice locatie aleasa de specialisti.", mai adauga aceasta.

Citeste si:
Orasul care traieste de pe urma unui... laser
Orasul care traieste de pe...

Spre deosebire de alte sporturi care imita lupta cu arme acest joc nu produce niciun efect fizic asupra jucatorilor si poate fi experimentat atat de persoane foarte tinere cat si de cei mai in varsta.Preturile pentru aceste servicii sunt de 7 euro primul joc si 5 euro, al doilea joc in timpul saptamanii, iar in weekend, 8 euro pentru primul joc si 6 euro incepand cu cel de-al doilea. Grila de preturi pentru companii este diferita in functie de specificul programului propus de client, anunta reprezentantii LaserMaxx Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
Setari Cookie-uri