Canon mizeaza pe tonuri clasice si linii subtiri

Canon si-a reactualizat gama Digital IXUS cu doua modele remarcabile - Digital IXUS 75 cu 7,1 megapixeli si Digital IXUS 70.

Modelul ultra compact Digital IXUS 75 are un finisaj metalic cu un LCD masiv de 3.0’’ PureColor, conturat in jurul lentilelor de un accent distinct circular. Un cadran de control sensibil la atingere ofera acces imediat la optiunile camerei.

IXUS 70 Digital este cea mai subtire camera cu zoom optic lansata pana acum de Canon, designul sau fiind unul curat si minimalist, inspirat de originalul IXUS. Masurand doar 19,4 mm grosime, este comercializat in culorile negru si argintiu.

Ambele camere au in dotare noua optiune inteligenta de corectare a ochilor rosii, in modul Playback.Digital IXUS 75 si Digital IXUS 70 dispun de timp de raspuns excelent si imagini de inalta calitate oferite de catre procesorul de imagine Canon DIGIC III.

DIGIC III include tehnologiile Face Detection si Noise Reduction, utilizatorilor fiindu-le mai usor sa capteze imagini precise, corect expuse, in cluburi, restaurante si in alte situatii.

Citeste si:
Aparatura foto: ce ai nevoie pentru un studio de incepator
Aparatura foto: ce ai nevoie...

Caracteristici:

7,1 Megapixeli

Zoom optic 3x 35-105mm (echivalent film de 35mm) cu lentile UADIGIC III cu Face Detection AF/AE/FE si tehnologie Noise Reduction Corectie de ochi rosii in playback

LCD PureColor 3.0’’ (Digital IXUS 75);

Citeste si:
Cum a evoluat calitatea pozelor realizate cu modelele iPhone
Cum a evoluat calitatea...

LCD PureColor 2,5’’ (Digital IXUS 70)

ISO 1600 si Auto ISO Shift17 moduri de fotografiere plus folderul de efecte foto My ColorsFilme VGA de 30fps si functie de Time Lapse Movie


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
Setari Cookie-uri