Modelul S700 este echipat cu un senzor optic de 1000DPI (puncte pe inci) si tehnologie wireless RF 27MHz, pentru a oferi un plus de mobilitate.

Mouse-ul S700 are doar 13 mm grosime si dispune de tehnologia mecanica unica BenQ ce asigura functii avansate pentru un confort si o eficienta sporita a utilizatorilor.

Pentru mai mult confort, utilizatorii nu trebuie decat sa plieze mouse-ul, pentru a-l activa, si acesta va trece automat intr-o pozitie ergonomica, intr-un unghi de 15 grade. Dimensiunea redusa si design-ul ergonomic al modelului S700 sunt perfect integrate, fara vreun compromis, lucru care face ca acest mouse sa fie un accesoriu potrivit pentru oamenii de afaceri aflati permanent in miscare si pentru aceia care considera greu de folosit touchpad-ul sau sagetile de pe tastatura.

Modelul BenQ S700 se caracterizeaza printr-un senzor optic de inalta precizie de 1000DPI, care asigura o directie imbunatatita, in timp ce foloseste maximul de suprafata disponibila in orice mediu. De alfel, S700 foloseste tehnologia wireless RF 27MHz, pentru a imbunatati mobilitatea.

BenQ: piata proiectoarelor...
Citeste si: BenQ: piata proiectoarelor din Romania, 12 milioane de euro