Tehnica revolutionara intr-un mouse mobil

BenQ anunta lansarea unui mouse wireless inovator, de marimea unei carti de vizita, cu un sistem mecanic revolutionar. Mouse-ul se caracterizeaza printr-un stil unic si o tehnologie mecanica aparte, care asigura atat o estetica deosebita, cat si cel mai bun confort pentru utilizatorii aflati in miscare.

Modelul S700 este echipat cu un senzor optic de 1000DPI (puncte pe inci) si tehnologie wireless RF 27MHz, pentru a oferi un plus de mobilitate.

Mouse-ul S700 are doar 13 mm grosime si dispune de tehnologia mecanica unica BenQ ce asigura functii avansate pentru un confort si o eficienta sporita a utilizatorilor.

Pentru mai mult confort, utilizatorii nu trebuie decat sa plieze mouse-ul, pentru a-l activa, si acesta va trece automat intr-o pozitie ergonomica, intr-un unghi de 15 grade. Dimensiunea redusa si design-ul ergonomic al modelului S700 sunt perfect integrate, fara vreun compromis, lucru care face ca acest mouse sa fie un accesoriu potrivit pentru oamenii de afaceri aflati permanent in miscare si pentru aceia care considera greu de folosit touchpad-ul sau sagetile de pe tastatura.

Modelul BenQ S700 se caracterizeaza printr-un senzor optic de inalta precizie de 1000DPI, care asigura o directie imbunatatita, in timp ce foloseste maximul de suprafata disponibila in orice mediu. De alfel, S700 foloseste tehnologia wireless RF 27MHz, pentru a imbunatati mobilitatea.

Citeste si:
Sindromul tunelului carpian - boala folosirii mouse-ului. Cum o evitam
Sindromul tunelului carpian -...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
Setari Cookie-uri