Primul telefon mobil Zapp cu tastatura culisanta

Zapp a lansat primul sau telefon cu tastatura culisanta (Sliding), Z810i, ce ofera clientilor posibilitatea de a avea concomitent servicii de voce si acces la Internet de mare viteza (de pana la 2.4 Mbps) pe acelasi terminal.

Z810i este primul terminal Zapp care beneficiaza de conectivitate Bluetooth, prin care utilizatorii au posibilitatea de a conecta o casca fara fir la telefonul mobil, de a transfera orice tip de fisier atat intre telefoane, cat si catre PC. Mai mult decat atat, si conexiunea la Internet poate fi realizata prin intermediul Bluetooth, eliminand astfel necesitatea unui cablu de date.Dotat cu MP3 Player incorporat, Z810i are un spatiu de 32 MB disponibil pentru stocarea fisierelor audio si a imaginilor.

Datorita castilor stereo incluse in pachet si difuzorului, telefonul beneficiaza de redare de inalta calitate a fisierelor audio.Camera foto de inalta rezolutie, de 1.3 megapixeli, cu blitz si zoom digital ii ofera utilizatorului posibilitatea sa faca fotografii cu rezolutie de pana la 1280x1024 pixeli. Telefonul permite accesarea serviciului Zapp Me, care ii confera utilizatorului posibilitatea trimiterii prin e-mail a fotografiilor surprinse, personalizarea telefonului cu noi imagini de fundal, tonuri de apel, jocuri, starea vremii, revista presei, horoscop, cinema, curs valutar, dictionar EN/RO si RO/EN, etc.

Telefonul Z810i, dezvoltat de Ubiquam pentru Zapp, permite ambele moduri de conectare la Internet disponibile in reteaua Zapp, respectiv CDMA 2000 1x (cu viteze de pana la 153 Mbps) si CDMA 1xEV-DO (cu viteze de pana la 2.4 Mbps). Browserul NetFront incorporat ofera acces simplu si rapid la Internet si la portalul Zapp direct de pe telefonul mobil.

Avand o forma moderna, un design atractiv, ecran color TFT cu 262 000 de culori, capabilitate de transfer de date de mare viteza si dimensiuni reduse (99 x 48 x 24.1 mm si 115 grame), telefonul Z810i costa intre 129 - 229$ in functie de tipul abonamentului cu care se achizitioneaza, fiind destinat utilizatorilor din segmentul High-end.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri