Celebrul hotel new-yorkez The Plaza isi redeschide usile

Dupa o pauza de doi ani, si o investitie de peste 400 milioane de dolari, celebrul hotel The Plaza din New York City si-a redeschis usile pentru a-si primi oaspetii.

Ceremonia oficiala de deschidere a avut loc in urma cu doar cateva zile. Hotelul dispune acum de 282 de camere de oaspeti, incluzand 102 apartamente de lux, decorate in sapte moduri diferite, specifice insa epocii lui Luis al XV-lea.

Baile au fost, la randul lor, decorate cu marmura alba de cea mai buna calitate, iar accesoriile marca Sherle Wagner sunt suflate cu aur de 24 carate.

Camerele dispun, de asemenea, de room-service special, ce ofera accesul la valet personal, un asistent concierge, precum si la o gama extrem de variata de modalitati de petrecere a timpului liber, atat in interiorul hotelului, cat si in afara lui.

The Plaza este cel mai prestigios hotel din New York. Impresionanta cladire construita in stilul Beaux-Arts este situata intre celebrul Central Park si legendara Fifth Avenue, fiind considerata o veritabila emblema a metropolei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea YourMoney »Citeste si
New York interzice de urgenta tigarile electronice cu arome