Ferrari isi deschide in mai primul showroom oficial in Romania

Constructorul de automobile de lux Ferrari va deschide primul showroom din Romania cel mai probabil in luna mai a acestui an, in Bucuresti, au declarat organizatorii Luxury Day, in cadrul editiei din aceasta primavara.

Potrivit lui Oliver Petcu, managing partner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants, in luna mai 2008 este prevazuta intrarea oficiala a marcii Ferrari in Romania.

Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se va intinde pe circa 5.000 mp, complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii marca Ferrari.

"Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari, dar si o galerie de shopping de lux, care e programata pentru ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor", a declarat Petcu.

Potrivit acestuia, exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an. Reprezentantii CPP sustin ca in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina.

CPP Management Consultants Ltd este singura companie de consultanta central si est europeana specializata in industria de lux. CPP actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu. In aproape patru ani de activitate, CPP a realizat numeroase evenimente de tip corporate dedicate educarii si informarii pietei cu privire la domeniile industriei de lux.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri