Potrivit lui Oliver Petcu, managing partner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants, in luna mai 2008 este prevazuta intrarea oficiala a marcii Ferrari in Romania.

Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se va intinde pe circa 5.000 mp, complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii marca Ferrari.

"Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari, dar si o galerie de shopping de lux, care e programata pentru ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor", a declarat Petcu.

Citeste si:

Potrivit acestuia, exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an. Reprezentantii CPP sustin ca in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina.

CPP Management Consultants Ltd este singura companie de consultanta central si est europeana specializata in industria de lux. CPP actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu. In aproape patru ani de activitate, CPP a realizat numeroase evenimente de tip corporate dedicate educarii si informarii pietei cu privire la domeniile industriei de lux.