Palazzo Resort Hotel Casino va pune, totodata, la dispozitia oaspetilor sai, intr-o atmosfera luxoasa si sofisticata, 12 restaurante si peste 60 de magazine de lux.

Luxury & Premiere, care se desfasoara in Las Vegas, este singurul eveniment din industria bijuteriilor de lux, oferindu-le celor peste 200 de branduri din domeniu posibilitatea de a se intalni si de a-si expune superbele creatii in cadrul unui mediu exclusivist.

Printre companiile care si-au anuntat participarea la acest eveniment se numara A. Jaffe, A. Link, Armadani, Chad Allison, D.I.T. Group S.p.A., Frederic Sage, Gem Platinum, Gregg Ruth, House of Taylor, Jewels by Star, Lieberfarb, Makur, Marc Lazar, per Amore, Ritani, SeidenGang, Simon G, Tacori, Uneek Jewelry, Verragio, Vista International si multe altele.

Evenimentul va debuta cu o superba petrecere la piscina din incinta exclusivistului complex hotelier si va continua cu o serie de cocktail-uri si momente deosebite organizate atat de gazde, cat si de companiile participante la eveniment.