Potrivit oficialilor Iconic Motors, roadsterul alcatuit doar din materiale usoare, cantareste mai putin de o tona (998 de kilograme) si are 80% din rigiditatea torsionala a unui monopost de Formula 1. Pe langa designul extrem de avangardist si atragator, Iconic GTR se lauda cu un motor V8 de 6.9 litri, construit in intregime din aluminiu, care dezvolta 800 de cai putere. In aceste conditii, performantele unui asemenea model sunt usor de imaginat, Iconic GTR fiind capabil sa atinga 100 de km/h in mai putin de 4 secunde si o viteza maxima de peste 320 de km/h.

Pe langa toate aceste caracteristici specifice, de altfel, supercarurilor, Iconic GTR va fi dotat si cu un interior opulent, presarat cu safire si materiale pretioase. La randul lor, impecabilele finisaje dau o nota de exclusivism si eleganta intregului ansamblu.

Chiar daca pretul nu a fost facut public inca, nu este deloc dificil sa ne imaginam dimensiunea acestuia, din moment ce Iconic Motors va produce doar 100 de exemplare, primele livrari urmand a fi demarate spre sfarsitul acestui an.