Hilton anunta investitii masive in Europa anul acesta

Hilton intentioneaza sa-si directioneze eforturile in directia investitiilor in Europa, principalele piete vizate fiind Rusia, Germania, Italia, Peninsula Iberica, precum si Polonia sau Turcia, despre care, oficialii companiei considera ca prezinta conditii de dezvoltare extrem de favorabile in viitor.
In urmatoarele 18 luni, Hilton va introduce doua branduri noi - Doubletree by Hilton in Milano si Hampton by Hilton, in orasul german Dsseldorf, care vor fi inaugurate pana la jumatatea anului 2009.

Totodata, gigantul din industria hoteliera intentioneaza sa inaugureze 50 de hoteluri noi pe teritoriul Rusiei in viitorul apropiat iar, in urmatorii 10 ani, sa detina deja mai mult de 70 de hoteluri, nu doar in orasele mari (precum Mocova sau St.Petersburg), ci si in alte orase-cheie.

De asemenea, in aceasta vara, va fi inaugurata a patra proprietate Hilton in Spania, Hilton Madrid Airport, iar in urmatorii cinci ani, Marea Britanie si Irlanda se vor putea lauda cu inca 40 de hoteluri din celebrul lant international.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri