"Ruse este, fara indoiala, un centru strategic pentru astfel de investitii. In fiecare weekend, aproximativ 20.000 de romani viziteaza acest oras si merg la cumparaturi. Acesta este, de altfel, principalul motiv care ne-a determinat sa investim intr-un astfel de proiect", sustine Horst Ebhart, reprezentantul pentru Bulgaria al principalului finantator al proiectului, Hypo Alpe Adria Leasing.

Investitia se va ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, dintre care, 15 milioane reprezinta aportul austriecilor de la Hypo Alpe-Adria-Leasing.

Danube Mall beneficiaza de o pozitie strategica, situandu-se la intersectia a patru drumuri importante: Romania, Sofia, Varna si Silistra.

Citeste si:

Centru comercial Danube Mall va fi structurat pe cinci niveluri si va avea o suprafata totala construita de aproape 32.000 de metri patrati.

La subsol, pe o suprafata de 8.532 de metri patrati, se va afla parcarea cu 228 de locuri puse la dispozitia vizitatorilor. Tot aici, pe o suprafata construita de 5.645 de metri patrati, vor mai putea fi gasite: un supermarket de 2.200 mp, cateva spatii comerciale, ghisee bancare, precum si o zona de bowling.

La urmatoarele niveluri vor fi puse la dispozitia vizitatorilor peste 70 de spatii comerciale, precum si un cazino.