Ultra-exclusivistul Dubai First Royale MasterCard este negru, are marginile din aur, iar in mijloc, incrustat un superb diamant.

Detinatorii acestui tip de card-bijuterie, Dubai First Royale MasterCard, nu pot fi decat cei mai influenti oameni de afaceri si VIP-uri din Emiratele Arabe Unite. Datorita caracterului exclusivist al cardului, acesta va fi produs in serie limitata, astfel incat numarul privilegiatilor din acest grup elitist va fi extrem de redus.

Designul Dubai First Royale MasterCard apartine renumitei companii Inno Design. Fiecare exemplar este lucrat manual, fiind necesare nu mai putin de 36 de procese, de la modelarea metalului si pana la incrustarea diamantului de catre un experimentat bijutier. Din cauza faptului ca procesul de fabricatie este atat de complicat, se pot realiza doar noua astfel de carduri pe zi.

Citeste si:

“Royale MasterCard este dedicat unui grup select de persoane, care reprezinta un etalon atat in lumea afacerilor, cat si in viata sociala a comunitatii”, a declarat Ravi Bhardwaj, un reprezentant al Dubai First Bank, pentru Emirates Business.

“Mai mult decat nivelul veniturilor, un criteriu deosebit de important in selectarea persoanelor ce vor beneficia de Royale MasterCard il reprezinta, asadar, statutul social, popularitatea de care se bucura si profilul sau personal”, a adaugat Bhardwaj.

Avantajele de care se vor bucura fericitii posesori sunt numeroase: credit nelimitat, beneficii de VIP la numeroase companii din intreaga lume, tratament preferential la cel mai scump hotel din lume, Burj Al Arab, preturi promotionale la iaht-uri, precum si un consilier personal, care sa va implica nu numai in activitatea financiara, dar si in viata private a acestora.