Noul ceas Piaget, un omagiu adus Parisului

Ultima creatie din colectia celebrului producator de ceasuri, Piaget, Polo Tourbillon Relatif, ii va incanta, cu siguranta, pe vesnicii indragostiti de Paris.

Noua creatie Piaget, botezata Polo Tourbillon Relatif, va fi prezentata in cadrul celei de-a optisprezecea editii a SIHH 2008, celebrul show de ceasuri si bijuterii ce va avea loc la Geneva, in perioada 7 – 12 aprilie.

Polo Tourbillon Relatif reprezinta, fara indoiala, bunul gust, excelenta si rafinamentul incorporate intr-un superb design original. Ceasul reprezinta o adevarata oda inchinata Paris-ului in culori de alb si negru, avand impregnate pe suprafata lui portretele a diferite personalitati pariziene.

Surprinzatoare sunt, mai ales, detaliile de pe partile laterale ale exclusivistului ceas, care infatiseaza schitele celor mai reprezentative monumente pariziene, precum Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru si multe altele.

Realizat din aur alb de 18 carate, cu siguranta acest superb ceas nu va fi disponibil in prea multe exemplare, iar pretul va fi pe masura exclusivitatii sale, chiar daca producatorul nu a dat inca indicii in legatura cu acest aspect.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri