Cea mai scumpa sampanie din lume

Cea mai scumpa sampanie personalizata din lume, care costa aproximativ 4.200 euro sticla, va fi scoasa la vanzare intr-o formula inedita, evenimentul fiind destinat in exclusivitate elitei din intreaga lume.

Cele 100 de seturi a cate 12 sticle de sampanie Perrier-Jouet vor avea un pret de vanzare de 50.000 de euro fiecare, conform oficialilor producatorului de bauturi fine, Pernod-Ricard.

"Vom vinde 100 astfel de colectii de lux, a cate 12 sticle, iar fericitii noi posesori vor avea sansa unica de a-si personaliza propria colectie de sampanie 2000 Belle Epoque semnata de Perrier-Jouet"
, sustine Perrier Olivier Cavil, directorul departamentului de comunicare din cadrul Perrier-Jouet.

"Fiecare nou posesor va veni personal la Epernay (in estul Frantei) pentru o intalnire cu Herve Deschamps, administratorul pivnitei noastre de vinuri, care va crea un amestec unic, personalizat de vinuri din diferiti ani, ce va fi apoi imbuteliat", mai puncteaza Perrier Olivier Cavil.

Pe langa aceasta deosebita onoare, noii cumparatori, vor avea posibilitatea sa-si tina colectia 2000 Belle Epoque in pivnitele Perrier-Jouet, pentru o perioada de opt luni.

Precedentul record de pret a fost detinut de celebra sampanie de trei litri, semnatura Dom Perignon, care s-a vandut in anul 2005 pentru suma de 12.000 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
Setari Cookie-uri