Armani ridica rolele la statutul de accesoriu de lux

Celebra casa de moda Armani va lansat in curand Skorpion Quadline, o creatie diferita de cele cu care ne-a obisnuit pana acum: role.

Chiar daca rolele cu doua randuri de roti pareau o un accesoriu usor demodat, iata ca revin in trend, datorita Skorpion Quadline, cea mai noua creatie semnata Armani. Acest tip de role este extrem de practic, permitand reglarea dimensiunii, astfel incat sa fie posibila adaptarea la aproape orice marime de pantof.

Skorpion Quadline sunt dotate, bineinteles, cu un sistem de reglare a vitezei, ceea ce confera un confort sporit si placut in folosire. Singura culoare in care rolele sunt disponibile este o combinatie simpla si elegant de negru si gri asa ca, cel putin din acest punct de vedere, n-ar trebui sa intampinati dificultati in luarea deciziei de cumparare.

“Aceasta asociere dintre Armani si Skorpionusa LTD este una extrem de benefica pentru promovarea si vizibilitatea de care se vor bucura ambele branduri, dar si pentru industria accesoriilor sport in general”, sustine CEO-ul Skorpionusa LTD.

Lucoasele role nu reprezinta primul accesoriu de acest gen lansat sub semnatura Armani, care a mai lansat anterior un skateboard si o bicicleta.

Rolele Skorpion Quadline fac parte din colectia de haine si accesorii sport EA7. Armani va lansa aceasta colectie saptamana viitoare intr-un show grandios ce va avea loc in Las Vegas. Rolele Skorpion Quadline vor fi disponibile in anumite magazine Emporio Armani din intreaga lume abia din luna noiembrie, pretul fiind pe masura notorietatii brandului: 425 dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri