Cadillac-urile si Mercedes-urile neblindate folosite la Summit vor fi vandute cu discount

Un numar de 42 de masini Cadillac si Mercedes neblindate puse la dispozitia Summitului NATO pentru transportul demnitarilor straini vor fi vandute cu discount pe piata autohtona dupa finalizarea evenimentului, scrie wall-street.ro.

Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitie gratuit, pe toata perioada Summitului, 30 de modele S 500 4M L neblindate, ce vor fi comercializate dupa finalizarea evenimentului, informeaza Wall-Street. Cele 30 de unitati S 500 4M L vor putea fi ofertate dupa Summit la un pret special, in reteaua centrelor autorizate de vanzari Mercedes-Benz din Romania, avand un rulaj mediu de 500-1.000 km.

De asemenea, dealerul Cadillac in Romania, Radacini Motors, sponsorizeaza Summitul NATO cu opt limuzine Cadillac CTS si patru SUV-uri Cadillac Escalade, pentru a servi la transportul demnitarilor, au declarat oficialii companiei. Cele 12 masini nu sunt prevazute cu elemente suplimentare de protectie, cum ar fi atacurile armate, insa au dotari full options. Acestia au precizat ca masinile vor fi vandute apoi pe piata autohtona, beneficiind de un discount ca urmare a rulajului.

Romania gazduieste, in perioada 2-4 aprilie, aproximativ 6.500 de oaspeti straini, intre care 3.500 de jurnalisti. Summitul NATO de la Bucuresti este considerat cel mai mare din istoria Aliantei. In afara delegatiilor din cele 26 de tari membre NATO, la summit vor fi prezenti reprezentanti a 23 de parteneri ai NATO pentru pace, plus delegatii din Australia, Japonia, Noua Zeelanda, Iordania, Singapore, precum si oficiali de la Banca Mondiala, Natiunile Unite, Comisia Europeana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri