A inceput constructia outlet-ului Mega Designer Outlets

Saptamana trecuta a fost pusa piatra de temelie la MEGA Designer Outlets, un proiect de retail al MEGA Company care se va intinde pe 38.000 metri patrati, la km 13 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

MEGA Designer Outlets se vrea a fi un deschizator de drumuri in ceea ce priveste tehnica utilizata pentru constructia acestui tip de centru comercial. Conform reprezentantilor MEGA Company, firma care a initiat acest proiect, toate unitatile de retail vor fi construite in Texas, USA dupa care vor fi transportate in Bucuresti. Aceasta tehnica inovatoare in industrie are avantajul de a facilita o executie rapida, asigurand o calitate in conformitate cu standardele retailer-ilor internationali. Outlet-ul romanesc este deci construit chiar in tara care a inventat conceptul de outlet.

MEGA Company va folosi la constructia acestui outlet 80 de containere de granit de tipul celui utilizat la constructia vestitului hotel Wynn din Las Vegas, si inca 500 de containere de otel de la acelasi furnizor.

Constructia de 80 milioane de euro va indeplini toate cerintele retail-ului modern, gazduind intr-o prima faza aproximativ 80 de magazine cu suprafete intre 50 and 1.000 metri patrati. Printre chiriasi vor fi unele dintre cele mai bine pozitionate branduri internationale care vor oferi clientilor colectii la preturi de fabrica. De asemenea, arhitectura de tip village a outlet-ului ofera retailer-ilor vizibilitate maxima, oportunitati de cross-selling in timp ce cumparatorii beneficiaza de o experienta de cumparaturi placuta si relaxata.

"Ceea ce diferentiaza Mega Designer Outlets de alte scheme de outlet propuse pana acum pe piata din Romania este conceptul pastrat cat mai apoape de versiunea originala de "European Village". Magazinele independente, aleile spatioase si spatiile de divertisment au atras repede atentia retailer-ilor care au fost surprinsi de autenticitatea acestui proiect nou de factory outlet"
, a precizat Monica Barbu, Director Retail Division in cadrul Colliers International.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
OMS: Cum ne protejăm de COVID-19. La ce să fim atenți când mergem la cumpărături
Setari Cookie-uri