Butoni regali lansati de Printul Charles

Printul Charles va lansa la sfarsitul lunii aprilie o colectie exclusivista de butoni pentru camasi si ace pentru cravate, colectie ce completeaza brand-ul sau, Traditional Arts.

Noile accesorii pentru barbati lansate de printul Charles vor fi realizate din argint si vor incanta privirea cu superbe modele in stil arabesc realizate manual, aspect ce completeaza design-ul lor special.

Colectia de butoni a Majestatii Sale va fi lansata in editie limitata si va putea fi gasita in magazine abia la sfarsitul acestui an, iar pretul unui set nu va depasi valoarea de 85 de euro.

"Traditional Arts Limited" este un brand creat de Majestatea Sa Printul Charles cu scopul de a scoate in evidenta relevanta si frumusetea artei traditionale si, in acelasi timp, pentru a incuraja artistii care folosesc metode si materiale traditionale pentru a-si desavarsi cu mestesug creatiile.

Profiturile vor fi donate Fundatiei Printului Charles, care le va folosi cu scopul de a ajuta tinerii din intreaga lume sa-si dezvolte si sa-si urmeze talentul in sfera artelor traditionale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri