Pe langa design-ul care iti taie rasuflarea si creaza dependenta de la prima vizualizare, URWERK UR-202 mai are ceva despre care probabil nu stiati: un sistem de intoarcere automata pe baza de aer comprimat!

URWERK UR-202 pare atat de complex si totusi este atat de simplu. Inovatia lui consta tocmai in mecanismul cu aer comprimat, ajustabil la 3 nivele de presiune gratie unui selector.

Cum indica URWERK UR-202 ora? Aici intervin "limbile" total neconventionale, sub forma unor brate care prezinta blocuri rotative marcate cu cifre. In jumatatea inferioara se afla o zona marcata cu cifre de la 1 la 60, care corespund minutelor.

Bratele au un varf telescopic ce isi ajusteaza singur lungimea pentru a indica perfect minutele, iar pe brat se gasesc blocurile care arata ora. Simplu si eficient, nu?

Citeste si:

Oricat am incerca sa descriem produsul, clipul valoreaza mult mai mult. Sa speram ca URWERK UR-202 se va vinde in numar suficient macar pentru a amortiza investitia producatorului in aceasta prezentare superba!

Sursa: Plugin
Autor: Iancu Radulescu