Catering de lux pentru zborurile private

Popularitatea tot mai mare pe care au dobandit-o in ultimul timp zborurile cu avioane private, determina schimbarea perspectivei asupra acestei activitati exclusiviste si implica, totodata, dezvoltarea altor domenii complementare.

In consecinta, cei care isi permit sa achizitioneze un avion particular, isi permit, cu siguranta, sa se bucure de o cina de exceptie, cu bucate dintre cele mai alese.

Astfel a fost inaugurat Jet-Chef.com, un portal ce gazduieste servicii destinate detinatorilor de aeronave private, pilotilor si insotitorilor de zbor, oferind acces la cele mai renumite companii de catering si cei mai celebri chefi din intreaga lume.

Jet-Chef.com este creat in stilul unei agende electronice care efectueaza cautari in functie de orasul, tara sau aeroportul selectat, facand legatura cu maestri in domeniul artei culinare, intr-un mod extrem de usor si placut.

Momentan, serviciile oferite de catre Jet-Chef.com sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Statelor Unite dar, la modul in care se dezvolta aceasta industrie, oficialii spera sa-si dezvolte afacerea pe plan international in viitorul apropiat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri