Primul vas ce va pune aceste servicii la dispozitia celor interesati este M/V Aqua, o ambarcatiune exclusivista si foarte dotata astfel incat sa satisfaca orice dorinta, oricat de excentrica ar fi aceasta.

Astfel, M/V Aqua are aspectul unui hotel plutitor ce dispune de o sala de mese, spatii interioare si exterioare de petrecere a timpului liber, punti de observare si buticuri.

Spatiul de cazare pe M/V Aqua este constituit din doisprezece apartamente, patru dintre ele fiind master suites cu ferestre gigantice din sticla ce permit o superba panorama (180 de grade) a raului.

Calatoriile sunt programate atat in anotimpul ploios (iunie – noiembrie), cat si in anotimpul uscat (decembrie – mai), iar pasagerii pot alege un sejur de trei, patru sau sapte nopti.

Citeste si:

Traseul incepe in Iquitos, Peru (in apropierea orasului-capitala Lima), dupa care urmeaza o vizita in rezervatia naturala Pacaya Samiria Reserve un veritabil sanctuar al animalelor si vegetatiei exotice precum maimute, jaguari si delfini roz.

Tarifele pornesc de la 1200 de euro.