Dupa celebrul telefon Samsung P520 Armani lansate anul trecut, din care au derivat si modele precum F490, cele doua brand-uri de renume au hotarat sa imbine inca o data tehnologia de varf Samsung cu designul revolutionar Armani pentru a oferi fanilor un superb televizor LCD.

Televizorul a fost prezentat publicului in cadrul targului International Furniture Fair de la Milano, design-ul sau fiind inspirat din colectia de decoratiuni interioare Armani Casa 2008 – 2009. Televizorul este disponibil in doua variante, cu diagonala de 46 sau de 52 de inci si rezolutie fullHD 1080p.

Chiar daca la prima vedere televizorul pare extrem de minimalist, telecomanda este una cu totul deosebita. Aceasta se remarca prin multitudinea de luminite ce-i confera un aer sofisticat. Exista, de asemenea, si o telecomanda obisnuita pentru utilizatorii mai putin pretentiosi.

In Europa, televizorul va fi disponibil in varianta de 46 de inci in aceasta vara, urmand ca, la scurt timp sa fie lansat si modelul de 52 de inci.