Primul tuner hibrid extern: Leadtek WinFast DTV200 H

Primul tuner hibrid extern, compatibil cu semnal TV digital si analog, WinFast PalmTop DTV200 H de la Leadtek, a fost adus si pe piata din Romania.

Leadtek WinFast DTV200 H este un tuner TV multifunctional care a fost conceput pentru a reda atat semnal TV digital, cu o calitate superioara a imaginii, High Definition, cat si analog sau semnal radio de frecventa ultrascurta, FM.

DTV200 H este dotat cu tehnologiile Twin View - Picture in Picture (PIP), Picture on Picture (POP), Picture and Picture (PAP), Live Broadcasting, Direct Burn, Scheduled Recording, Time Shifting si Electronic Program Guide. El poate fi folosit, de asemenea, si pentru a conecta la calculator video-recorederul, player-ul DVD, camera video sau chiar consola de gaming, prin intermediul portului audio-video 4 in 1.

Marimea redusa transforma WinFast DTV200 H intr-o unealta la indemana si foarte usor de transportat. Noul WinFast DTV200 H este primul tuner hibrid extern disponibil pe piata romaneasca. Posibilitatea de a reda semnal TV digital se traduce prin capacitatea lui WinFast DTV200 H de redare a unor imagini si a unui sunet de calitate mult mai mare decat cele transmise prin semnal TV obisnuit, analog. Astfel, tunerul poate reda imagini in format High Definition, HDTV, cu rezolutii de pana la 1920x1080 si sunet Dolby Digital AC3. De asemenea, el este capabil sa recepteze si informatii si servicii suplimentare oferite de catre televiziunile digitale, pe langa imaginea propriu-zisa. WinFast DTV200 H pastreaza si posibilitatea de receptare a semnalului analog, avand in vedere ca piata televiziunilor digitale este inca in dezvoltare pretutindeni in lume.

Modul de vizionare Twin View (PIP, POP, PAP) permite urmarirea unui canal TV si a unei inregistrari, redate din calculator sau de pe o alta sursa, in acelasi timp. Cu ajutorul tehnologiei Live Broadcasting se pot trimite live, printr-o conexiune Internet, emisiuni redate prin intermediul WinFast DTV200 H catre familie sau prieteni. Sistemul Direct Burn a fost gandit sa transfere direct filmele sau emisiunile pe CD sau DVD, economisind astfel spatiu pe hard disk. Functia Time Shifting se regaseste in suita de facilitati oferite de catre Leadtek pentru WinFast DTV200 H, permitand utilizatorilor sa puna pauza sau sa dea inapoi transmisiunea in direct a televiziunii. Toate aceste functii, alaturi de sistemul de control al tunerului, sunt integrate in noul software PVR2, care are o interfata simpla si usor de utilizat.

WinFast Mobile Video Express (WinFast MoViE) este un software oferit in pachet cu noul tuner Leadtek WinFast DTV200 H. El permite crearea de coperti 3D pentru albume audio compatibile iPod si PSP si convertirea videoclipurilor in formate pentru iPod si PSP.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri