HTC Touch Diamond: Ce poti sa ceri mai mult de la un telefon?

HTC ne-a pregatit o surpriza de proportii prin recenta lansare a unui telefon mobil care combina dotarile super tari cu aspectul stilat si excelent finisat - Touch Diamond.

Probabil nu toti stiu ca terminalul XPERIA X1 a fost facut de HTC pentru Sony Ericsson, asa ca ne putem face o idee despre potentialul imens pe care HTC il are la momentul actual.

Touch Diamond isi merita pe deplin acest nume chiar daca prezinta o culoare neagra ce acopera aproape toata carcasa. Partea poterioara are numeroase muchii care creaza un efect deosebit, acolo aflandu-se camera foto de 3.2 megapixeli cu auto focus.

Partea frontala este dominata de display-ul touchscreen de 2.8 inci care ne incanta cu a sa rezolutie VGA (640 x 480 pixeli). Putem vedea filme si poze fara nicio grija, la o claritate demna de un diamant. HTC s-a gandit bine la capitolul stocare si a pus in Touch Diamond o memorie flash de 4 GB, plus un card microSD.

Sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Pro are multe de oferit, aplicatiile putand fi rulate fara intarzieri frustrante gratie procesorului Qualcomm MSM 7201A ce ruleaza la 528 Mhz si memoriei 256MB ROM / 128MB RAM. Exact ca si la iPhone, HTC Touch Diamond are un accelerometru care intoarce automat display-ul in format portrait sau lanscape, in functie de orientare.

Touch Diamond va functiona in retele GSM, dar si in 3.5G HSDPA 7.2 Mbps. Telefonul se conecteaza prin Bluetooth 2.0 la ce vreti voi, iar prin WiFi va aduce internetul direct pe display-ul VGA. Ca un bonus, exista si FM Radio si chiar eGPS pentru cei care nu doresc rataciri in calatorii..

Dupa cum bine ati putut vedea, lui HTC Touch Diamond nu prea ii lipseste mare lucru. Dotari de varf sunt, stil si rafinament din plin, toate intr-o carcasa de numai 51x99x10.7mm.

HTC Touch Diamond: Prezentare video (I)

HTC Touch Diamond: Prezentare video (II)

Sursa: Plugin
Autor: Iancu Radulescu


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri