Romanian Boat Show 2008 ľ o oaza de lux in centrul capitalei

Intre 7 si 11 mai, Set Events aduce marea mai aproape de tine. Chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei, va avea loc a treia editie a expozitiei internationale de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show.

Timp de cinci zile, expozanti din Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria si Franta vor prezenta in cadrul Romanian Boat Show cele mai noi ambarcatiuni si accesorii pentru acestea. Pe o suprafata de 12.000 de metri patrati veti putea naviga printre yachturi de lux, barci cu motor, veliere, ambarcatiuni lucrate manual si numeroase accesorii.

Expozitia se adreseaza atat celor pasionati de mare, de yachting, si de sporturi nautice cat si celor care vor sa patrunda pentru prima oara in aceasta lume fascinanta.

Alaturi de yachturi, ambarcatiuni si accesorii, in cadrul Romanian Boat Show vor fi prezente si alte branduri de lux din domenii conexe: masini de lux, agentii imobiliare si bauturi fine.

Mai mult decat o expozitie, Romanian Boat Show isi propune sa fie un spatiu semi-formal pentru discutii intre expozanti si potentialii lor clienti. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a achizitiona o ambarcatiune sau accesorii pentru aceasta chiar in cadrul spatiului expozitional, primind consiliere de la specialisti in domeniu.

Accesul in cadrul expozitiei se va face pe baza de invitatie sau pe baza de bilet cu valoare fixa (15 RON).

Romanian Boat Show 2008: PregatiriTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea YourMoney »Setari Cookie-uri