Carol Parc Hotel include Romania in topul destinatiilor turistice de lux

Carol Parc Hotel este singurul hotel din Romania inclus in topul Hot List 2008, realizat de prestigioasa revista CondÚ Nast Traveler.

Topul Hot List reprezinta ghidul anual al revistei Condé Nast Traveler si include cele mai noi si exclusiviste hoteluri, restaurante, spa-uri si cluburi din intreaga lume. Pentru alcatuirea acestui top, editorii revistei au verificat personal sute de proprietati noi de pe intreg mapamondul, evaluand cu rigurozitate fiecare criteriu de jurizare. Rezultatul s-a concretizat intr-un ghid de referinta pentru cele mai noi si interesante locatii din lume.

Astfel, in 2008 topul include 136 de hoteluri, 105 restaurante, 28 cluburi de noapte si 76 de spa-uri al caror design, servire si facilitati transcend standardele industriei.

Noutatea acestei editii este includerea in premiera a unei locatii de lux din Romania - Carol Parc Hotel din Bucuresti. Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc Hotel este unicul hotel din Romania de genul small luxury hotel. Localizat in zona parcului Carol din Bucuresti, hotelul are 19 camere – printre care un Junior Suite si 3 apartamente, un restaurant - Poem cu bucatarie internationala rafinata si un Piano Bar.

Carol Parc Hotel a fost desemnat de Uniunea Arhitectilor din Romania cel mai bun proiect de restaurare din 2007 si a fost nominalizat “Cel mai bun proiect de dezvoltare hoteliera in 2007” la premiile SEE Real Estate – europaproperty.com.

Imagini din interiorul Carol Parc Hotel


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea YourMoney »Setari Cookie-uri