Grundig Davio 7: televizorul portabil cu LCD

Grundig a lansat in Romania televizorul portabil Davio 7. Produs unic in materie de microtehnologie pe piata din Romania, Davio 7 se caracterizeaza prin claritatea imaginii, design-ul extravagant, meniul facil si posibilitatea untilizarii tuner-ului analog sau digital.

Davio 7 este special destinat utilizarii in afara locuintei. Televizorul portabil incorporeaza tehnologie LCD de ultima generatie, ceea ce confera o acuratete maxima a imaginii. Sunetul stereo de inalta calitate este unul dintre punctele forte ale produselor Grundig.

LCD-ul recepteaza semnalul TV cu ajutorul unei antene magnetice sau a unei antene telescopice. Durata de functionare este de doua pana la trei ore. Meniul televizorului Davio 7 contine majoritatea functiilor regasite la orice televizor. Utilizatorul beneficiaza de setari ale contrastului, culorii si claritatii imaginii. Display-ul are diagonala de 18 cm.

Davio 7 recepteaza semnalul TV cu ajutorul unui tuner DVB-T digital integrat si a unui sistem analog de receptie. O alta caracteristica notabila este posibilitatea de informare a utilizatorului, prin intermediul unui ghid TV electronic (EPG) si a sistemului teletext. Imaginile pot fi vizualizate in reluare, pe un interval ce nu depaseste mai mult de 7 secunde. Display-ul are o rezolutie de 720x576 pixeli, cea mai mare rezolutie existenta la aceasta dimeniune.

“Am vrut sa oferim si clientilor nostri din Romania posibilitatea de a se bucura de programele lor favorite de televiziune fara a fi nevoiti sa renunte la activitatile in aer liber sau chiar sa faca iesirile cu prietenii mai placute. Imaginati-va cum e sa privesti meciul echipei favorite in varful muntelui, Formula 1 in gradina sau serialul favorit pe plaja”, a declarat Mugur Stefan, Country Manager Grundig Romania.

Produsul se gaseste in reteaua magazinelor Flanco- Flamingo si pe site-ul www.grundigshop.ro.

Pret recomandat: 679 RON


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri