Bbq-donut dispune de un motor electric Torqeedo Travel 400, ce ajunge la o viteza maxima de 4km/h, perfect pentru o calatorie placuta, lipsita de zgomot si de poluare cu zece persoane la bord.

Micul restaurant plutitor ce cantareste 500 de kilograme este “construit” din polietilena, are un diametru de 3,6 metri si o capacitate de 1.000 de kilograme.

De asemenea, bbq-donut este dotat cu un dispozitiv ce permite amplasarea sa cu usurinta in diverse locatii si un acoperis realizat din materiale translucide, in diferite culori, ce protejeaza impotriva razelor ultraviolete. Modelul ales poate fi unul obisnuit, disponibil din fabricatie, dar si unul personalizat, ales de catre client. De asemenea, designul ii permite plierea rapida, in cazul in care conditiile meteorologice se inrautatesc si apare un vant mai puternic.

Totodata, design-ul este unul perfect adaptat conditiilor ce pot aparea pe mare, piesa centrala fiind constituita dintr-un gratar in care carbunii ard la foc mic, iar masa are incrustate spatii speciale pentru siguranta farfuriilor, paharelor si a tacamurilor.

Citeste si:

Sub fiecare scaun se afla o cutie cu o capacitate de 48 de litri, perfecta pentru depozitarea atat a alimentelor, la rece, cat si a altor ustensile necesare scurtei calatorii. Sistemul audio instalat este, la randul sau, perfect pentru organizarea unei petreceri private.

Este evident faptul ca, din cauza formei sale, nu este recomandata folosirea acestui mic restaurant plutitor atunci cand marea este agitata, sau cand valurile depasesc 50 de centrimetri.

Bbq-donut: Mini-restaurantul plutitor