Creat din cele mai scumpe ingredinte din lume, fara a lua in considerare costul lor, Clive Christian No. 1 este produs anual doar in cate 1.000 de exemplare pentru femei si barbati. De asemenea, o sticla de parfum pur de 30 de mililitri se vinde pentru aproximativ 1.500 euro.

Exista insa si o editie limitata a celebrului parfun denumita No. 1 Imperial Majesty, din care au fost lansate pana acum doar zece exemplare. Sticla acestui parfum deosebit este realizata din Cristal Baccarat, si este decorata cu un superb diamant alb.

Chiar daca celebra casa de parfumuri a fost fondata in 1872 si a primit distinctia de excelenta acordata de catre Regina Victoria, multi ani brandul a ramas in umbra. Astfel, Clive Christian si-a propus sa readuca acest nume in atentia tuturor, creand cele mai sofisticate parfumuri si, desi nu si-a propus acest lucru, a reusit sa lanseze cel mai scump parfum din lume.

Citeste si:

Clive Christian sustine ca exista doua ingrediente care transforma acest parfum intr-unul deosebit. Unul dintre ele este lemnul de santal matur, din India, al carui export este limitat de catre guvern, iar al doilea este esenta de vanilie din Tahiti, un ingredient extrem de greu de procurat.

Printre fanii acestui parfum se numara celebritati precum Sir Elton John, care l-a folosit pentru a-si parfuma gradinile in cadrul ceremonei White Tie & Tiara Ball, dar si Katie Holmes, care l-a folosit chiar in ziua nuntii cu Tom Cruise.