Chiar daca pare greu de crezut exista si posesori de masini gen Ferrari Enzo care si-ar dori ceva mai mult decat cei 660 CP pe care ii ofera modelul de serie. Nu neaparat pentru ca ajuns sa-i foloseasca prea des, dar e si o chestie de imagine sa ai o masina exclusivista care sa fie si mai exclusivista printre suratele ei.

Si daca cerere exista, normal ca s-a dezvoltat si oferta. Pentru Ferrari Enzo, Edo Competition este o solutie cat se poate de potrivita daca se vrea o crestere a performantelor.

Tunerii propun un kit care se refera la partea tehnica a masinii. In primul rand, motorul V12 dezvolta acum 700 CP si 715 Nm, cu ajutorul unor modificari ale galeriei de evacuare, a unui esapament schimbat si a unor recalibrari la sistemul de gestiune electronica. Aceste modificari au fost inspirate de la partea tehnica a lui Ferrari FXX, modelul de circuit al italienilor.

Edo Competition
a schimbat si ambreaiajul cu unul mai performant astfel incat timpii de schimbare a treptelor rivalizeaza cu cei de la Ferrari FXX. Nici jantele nu mai sunt cele de serie, ele fiind inlocuite cu unele mai perfomante, de 19 inch pe fata si 20 de inch pe spate.

Citeste si:

Si la final - performantele: Masina acelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,5 secunde, ajunge la 200 km/h in 9,5 secunde, iar 300 km/h sunt atinsi dupa 22 de secunde. Viteza maxima este apreciata la 370 km/h.

Sursa: Sotto