“The Tiger Woods Dubai este creat special pentru a deveni una dintre cele mai cautate destinatii din lume. Sunt convins ca aceasta comunitate va reprezenta o oaza de relaxare pentru cei ce vor avea norocul si posibilitatea de a trai sau de a petrece cateva zile pe acest taram spectaculos”, declara Tiger Woods, citat de Gulfnews.

Design-ul si aspectul exterior al hotelului si al clubului au fost finalizate, constructia urmand sa se desfasoare in mai multe etape. In acelasi timp, demararea lucrarilor la strazile pentru acces si ingradirea terenului a avut loc imediat dupa ceremonia de initiere a lucrarilor, in iunie 2007.

“Suntem extrem de mandri sa confirmam faptul ca realizarea acestui proiect de proportii evolueaza conform planului initial, aceasta dezvoltare evidentiind dorinta noastra de a contribui la cresterea Dubai-ului in diferite domenii. Acest proiect va transforma orasul intr-unul dintre cele mai cunoscute centre de golf din lume”, a completat Abdullah Al Gurg, manager de proiect al The Tiger Woods Dubai.

The Tiger Woods Dubai va reprezenta o comunitate exclusivista a iubitorilor de golf, cu o suprafata totala de 17 milioane de kilometri patrati, ce va include, printre altele, si o academie cu personal experimentat. Cubul se va desfasura pe o suprafata de 43.000 de kilometri patrati si va dispune de cele mai inalte standarde ale confortului. Complexul se va lauda mai lauda cu un hotel, spa, si peste 300 de resedinte de lux.