Editie limitata: Mont Blanc incrustat cu diamante

Regele bling-bling-urilor, Alexander Amosu, revine in atentia iubitorilor de lux cu o noua 'bijuterie'. De aceasta data nu mai este vorba de un telefon mobil presarat cu pietre pretioase, ci de un stilou incrustat cu diamantesi nu orice stilou, ci un Mont Blanc.

Acest nou stilou-bijuterie marca Mont Blanc, incrustat (manual) cu diamante, va fi produs in editie limitata, exclusiv pentru cei mai bogati oameni din lume.

Cele 77 de diamante ce decoreaza superbul stilou-bijuterie insumeaza 0.45 carate si fac parte din categoria F, fericitul viitor posesor putand opta pentru culoarea preferata din cele 5 puse la dispozitie: alb, negru, roz, maron sau albastru.

Acest rafinat instrument de scris se mai mandreste si cu penita din aur de 18 carate, insertiile de platina si capacul din rasina pretioasa de culoare neagra.

Cu toate acestea, stiloul Mont Blanc “tunat” de Amosu nu reprezinta doar o marturie a luxului, ci un adevarat gest de marinimie, incurajand strangerea de fonduri pentru organizatia ACLT Charity, organizatie ce militeaza pentru donarea de sange si de maduva.

Amosu Diamond Meisterstück, exclusivistul stilou ce va fi produs in doar 1.000 de exemplare, va avea un pret pe masura statului afisat: 1.900 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri