Glofiish DX900 este un smartphone Windows Mobile 6.1 Pro care poate gazdui doua cartele SIM ce permit utilizarea a doi operatori in acelasi timp. DX900 merge in retele GSM si UMTS/HSDPA.

Telefonul inteligent detine un display VGA cu 65.536 culori, o camera foto de 3 megapixeli cu auto focus si blit, camera VGA frontala, WiFi si GPS, in dulcele stil in care ne-a obisnuit E-ten pana acum.

Nici urma de tastatura Qwerty din pacate, asa ca DX900 trebuie controlat cu stylusul. Alte detalii nu se cunosc momentan.

Glofiish V900
a fost dezvaluit de E-ten mai demult si despre el se cunosc suficiente detalii. Are un display touchscreen de 2.8 inci cu rezolutie VGA, ideal pentru vizionarea posturile TV receptionate cu tunerul DVB sau pozelor facute cu camera de 3 megapixeli.

La interior, V900 include un procesor Samsung SC3 6400 la 533 Mhz, 128 MB de RAM si 256 MB ROM. Conectica este reprezentata de WiFi b/g, Bluetooth 2.0 si USB. Cine foloseste telefonul drept GPS, poate gasi in V900 un partener de nadejde, gratie chipului SiRF Star III.

Citeste si:

Glofiish X900 este succesorul lui X800. Detaliile tehnice sunt aproape identice cu cele ale lui DX900. Se poate observa prezenta mini joystick-ului care inlocuieste tasta cu 4 directii de la DX900.

X900 prezinta si o interfata grafica noua, realizata de catre E-Ten prin simpla aruncare a unei priviri in ograda HTC. Interfata se aseamana cu Touch FLO, fiind un fel de cub pe fetele caruia se gasesc shorcut-uri la diverse aplicatii. Controlul insa nu se face prin miscari intuitive cu degetul, ci prin simpla apasare a unor sageti.

Glofiish X610 duce mai departe succesul lui X600. Se cunosc putine detalii despre el, insa se stie ca foloseste Windows Mobile 6.0 si noua interfata grafica dezvoltata de E-Ten.

Puteti urmari cele patru smartphone-uri in pozele din galeria foto. Promitem ca vom reveni cu noi detalii imediat ce E-Ten isi va dezvalui mai mult bijuteriile.

Sursa: Plugin