Mio PND: Camera foto cu navigatie GPS

Anticipand nevoile utilizatorilor de GPS, care exploreaza noi locuri pretutindeni in lume, necesitand o camera foto digitala de calitate pentru a surprinde fiecare moment, Mio a lansat camera foto cu GPS.

Cu un design subtire si elegant, acest produs compact integreaza atat functionalitatea completa a unei camere foto digitale, cat si a unui dispozitiv portabil de navigare.

Integrarea impecabila a functiilor de navigare si ale unei camere foto

Acest dispozitiv compact combina avantajele unei camere foto si pe cele ale unui sistem de navigatie intr-o singura unitate, facand doua dispozitive la fel de portabile ca unul singur. Un ecran color tactil de 3.5 inci, functionalitatea GPS integrata, MioMap2008 cu Puncte De Interes preincarcate, lentilele cu zoom optic si alte cateva caracteristici avansate completeaza experienta unica a camerei-dispozitiv de navigatie.

Satisfacerea multiplelor nevoi ale utilizatorilor

Aceasta noua gama de produse este proiectata atat pentru utilizatorii care isi doresc achizitionarea unui sistem de navigatie cu o extra functionalitate de camera foto integrata, cat si pentru aceia care isi doresc o camera foto cu functii de navigare.

Explorarea locurilor noi

Produsul functioneaza ca un dispozitiv auto de navigare, dotat cu toate functiile necesare unui utilizator de GPS, pe langa toate acestea regasindu-se o superba camera foto de 8.1 mega pixeli de nivel high-end, cu acumulatori de rezerva pentru extinderea autonomiei in timpul calatoriilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Citește și
5 gadgeturi auto ieftine care iti vor schimba masina
Setari Cookie-uri