Orange va incepe sa preia comenzile pentru iPhone in cursul acestei luni. iPhone combina trei produse intr-un singur terminal mic si usor: un telefon mobil revolutionar, un iPod cu ecran generos si cele mai bune aplicatii de acces internet si e-mail, motoare de cautare si harti concepute pentru telefonul mobil.

“Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu Orange si sa lansam iPhone in peste 12 piete de pe glob”, a spus Tim Cook, COO Apple. “Suntem nerabdatori sa oferim acest telefon revolutionar si mai multor oameni din intreaga lume”.

Retelele mobile Orange folosesc cele mai rapide tehnologii disponibile, cu viteze de pana la 7,2 Mbps. Datorita combinatiei dintre acoperirea extinsa EDGE, Wi-Fi, 3G si HSDPA, clientii Orange se pot bucura de internetul mobil oriunde s-ar afla. In plus, Orange va lansa o gama de noi servicii, tarife si beneficii pentru clientii iPhone.

Clientii Orange din Republica Dominicana, Egipt, Iordania, Luxemburg, Belgia, Polonia, Romania, Slovacia si din tarile africane vor putea achizitiona terminalul iPhone in cursul acestui an. Clientii vor putea sa solicite in avans terminalul de pe site-urile locale Orange, dar iPhone va fi disponibil si in multe dintre cele 6.500 de magazine proprii Orange.

Citeste si:

“In Romania iPhone este asteptat cu nerabdare de clientii de telefonie mobila. Din punct de vedere operational facem toate eforturile pentru a aduce cat mai repede clientilor nostri noul iPhone 3G. Un terminal multimedia spectaculos, acesta va exploata din plin oportunitatile oferite de acoperirea Orange 3G si HSDPA”, a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

Lansarea iPhone 3G: