LG Dare merge pe designul Prada, oferind un display touchscreen generos care afiseaza o interfata grafica intuitiva. Camera foto de 3.2 megapixeli face poze care pot fi apoi editate cu un soft avansat si pot fi trimise pe site-uri sociale.

Dare stie 3G si va fi disponibil la Verizon la sfarsitul acestei luni. Prin intermediul Verizon, Dare are acces la filme V Cast si la harti prin VZ Navigator. Nu se cunosc momentan mai multe detalii.

LG Decoy este primul telefon care are o casca Bluetooth integrata in carcasa! Decoy prezinta un mecanism tip slider si un joystick pentru un control mai usor. Casca Bluetooth este fixata pe partea posterioara, intr-un dock care functioneaza si drept alimentator.

Decoy are un display QVGA, o camera foto de 2 megapixeli si un slot microSD pentru suplimentarea memoriei. Va fi disponibil de pe 16 iunie la Verizon, la un pret de 230 de dolari cu abonament si aproximativ 350$ fara abonament.

Citeste si:

LG Chocolate 3 este un slider care merge bine in combinatie cu un pasionat de muzica. Telefonul cu clapeta are un player audio performant si 1 GB memorie interna pentru piesele favorite. Cine gaseste aceasta memorie neincapatoare, poate opta pentru un microSD de pana la 8 GB.

Chocolate mai prezinta Radio FM, doua speakere pentru un sunet bun chiar si fara casti si o camera foto de 2 megapixeli, pentru orice eventualitate. Nu se stie exact cand va fi lansat, insa tot Verizon o sa-l vanda.

Cele trei terminale smechere de la LG vor fi initial vandute numai in SUA prin intermediul operatorului Verizon. Cat de curand insa vor putea fi cumparate si de la noi.

Sursa: Plugin
Autor: Iancu Radulescu