Primele schite ale modelului Rolls Royce RR4 au fost dezvaluite

Primele schite ale mult-asteptatului model Rolls Royce RR4 au fost dezvaluite recent, starnind entuziasmul fanilor exclusivistului brand din intreaga lume.

Chiar daca noul Rolls Royce RR4 va fi lansat abia in anul 2010, primele schite ale reprezentantului luxului britanic au aparut deja pe piata, spre bucuria curiosilor.

Chiar daca cercetarile pentru dezvoltarea noului model si testele nu au fost inca finalizate, se pare ca Rolls Royce RR4 va pastra cateva din elementele de design specifice seriei Phantom, care au facut acest brand atat de celebru, precum capota alungita si linia inalta a centurii.

Pe langa toate aceste aspecte care se pastreaza vor exista, cu siguranta, si multe elemente noi de design, care vor starni multe pasiuni. Un astfel de exemplu se presupune ca ar fi motorul noului Rolls Royce RR4, neintalnit la celelalte modele ce poarta celebra semnatura.

Insa detaliile complete si finale cu privire la noul model Rolls Royce vor disponibile in 2010, atunci cand Rolls Royce RR4 va fi lansat pe piata. De asemenea, pretul va fi facut public tot atunci, iar ceea ce ne ramane de facut pana la acel moment este sa admiram superbele schite dezvaluite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri