O noua tentatie pentru iubitorii de lux: laptop din aur, fildes si lemn

De ceva timp, laptop-urile de lux incrustate cu diamante, create de companii precum Ego si Lugvaglio detin suprematia pe acest segment de piata, intrucat nici un model nou aparut nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Acest aspect se va schimba cu siguranta odata cu aparitia pe piata a superbului laptop de lux creat de nemtii de la Singulum. Acest nou model se evidentiaza prin carcasa realizata din lemn de cea mai buna calitate, folosit la fabricarea celor mai scumpe si exclusiviste viori. La aceasta se adauga decoratiunile din fildes si tastatura din aur solid de 24 de carate, ce transforma gadget-ul intr-o aparitie surprinzatoare.

Acest design inovativ este completat de dotari tehnice de ultima ora, display de 15 inci, sistem de operare Windows Vista, DVD, processor dual core, atingand perfectiunea atat in ceea ce priveste design-ul, cat si tehnica.

Laptop-ul este alcatuit in totalitate din piese lucrate manual cu ajutorul unor instrumente speciale, fiecare exemplar fiind unic, exact pe gustul posesorului sau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »Setari Cookie-uri