Heritage isi asteapta oaspetii la terasa, cu noul meniu de vara

Oaspetii Hritage pot servi dejunul sau cina nu doar in saloane, ci si pe terasa un loc tihnit, agrementat cu vegetatie, apreciat atat de cei care vin cu familia, cat si de cei care aleg locatia pentru intalniri de afaceri.
Chef-ul Héritage, David Contant, propune un meniu de sezon, cu preparate lejere, inspirate din gastonomia internationala, care redau savorile verii:
  • Salata de fasole verde crocanta, langustine si al lor cappuccino;
  • Cochilii Saint-Jacques marinate, anginare si lamele de trufe;
  • Crema de legume cu trufe servita ca un cappuccino;
  • Set de suhi si sashimi preparate de sushiman;
  • Crevete jumbo in stil tailandez si legume la wok;
  • Piept de porumbel cu flan de legume si foie gras.
Branzeturile isi pastreaza locul binemeritat, platoul cu branza - proaspata sau maturata, selectionata de la ferme din Franta – se ofera spre degustare si in acest sezon.

Si cum orice masa perfecta se incheie cu un desert, Baptiste Servais, patiserul de la Héritage a creat o serie de deserturi racoroase si originale, bazate pe tipuri de sorbet si inghetata:
  • Bezea cu inghetata de grepfrut roz si petale;
  • Cuburi de fructe exotice si duo de sorbet in coaja de ananas;
  • Biscuit de ciocolata topita, inghetata de frisca usor cofeinizata
  • sau Sorbetul zilei.
Vive l’été!


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea YourMoney »



Setari Cookie-uri