Companii producatoare sau importatoare de ambarcatiuni, echipamente si accesorii de agrement nautic; auto-moto (ATV, scutere, motociclete, masini de teren, cabrio etc.); articole sportive; echipamente si dotari pentru golf; mobilier, accesorii pentru terase si gradini; accesorii pentru camping; plante pentru interior si exterior; jucarii de exterior pentru copii, dar si companii de design peisagistic sunt asteptate la expozitie.

Faimosul brand de motociclete Harley Davidson, Eden Spa – centru de infrumusetare si relaxare, Hydroline – constructii piscine, saune si mobilier de gradina sunt doar cateva dintre numele de referinta care vor fi prezente la eveniment.

Timp de 4 zile, in perioada 3 - 6 iulie, la Baneasa Shopping City, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, poti alege diverse modalitati de agrement, te poti plimba printre masini, aeronave, ambarcatiuni spetaculoase si baloane cu aer cald. LeisurEXPO este prima manifestare de acest gen din Romania, in care oferta de lux pentru activitatile outdoor este prezentata publicului roman.

Citeste si:

LeisurEXPO este un targ inedit in cadrul caruia poti afla ultimele tendinte in ceea ce priveste designul peisagistic si amenajarea gradinilor si poti admira yachturi si ambarcatiuni de lux. Pentru cei pasionati de echitatie, zboruri si sporturi extreme, vanatoare sau pescuit, LeisurEXPO este locul unde vei gasi cele mai noi produse oferite de companii de profil.

Evenimentul este organizat de agentiile Plus Media si Creative Brand Communication, avand ca partener strategic Baneasa Shopping City.