Nou concept de teambuilding – petreceri culinare gazduite de bucatari celebri
Vremea teambuilding-urilor clasice a trecut demult. Astazi, managerii de HR incearca sa inoveze. Pe acest trend se bazeaza si Paprika Latino, care dezvolta un nou concept de teambuilding pe piata din Romania: Petrecerile culinare Delice Cook & Fun.
• 23 Februarie 2011 • YourMoney


1 / 2
Noua reteta de interactiune corporatista
2 / 2
Vremea teambuilding-urilor clasice a trecut
Aceasta modalitate de teambuilding functioneaza atat pentru grupuri mici, de 15 persoane, cat si pentru grupuri de pana la 100 de persoane. Asta deoarece se pot personaliza – de la stabilirea locatiei si pana la alegerea meniului.
Se formeaza echipe care gatesc impreuna la insule de gatit special create pentru acest tip de eveniment, iar toate echipamentele (mobile si usor de instalat) si ustensilele necesare pot fi mutate oriunde pe teritoriul Romaniei.
Pana acum companiile multinationale au fost cele mai interesate de proiect, ele cunoscand conceptul din afara.
Se formeaza echipe care gatesc impreuna la insule de gatit special create pentru acest tip de eveniment, iar toate echipamentele (mobile si usor de instalat) si ustensilele necesare pot fi mutate oriunde pe teritoriul Romaniei.
Pana acum companiile multinationale au fost cele mai interesate de proiect, ele cunoscand conceptul din afara.
Un exemplu relevant de teambuilding si petreceri de firma interactive il constituie petrecerile culinare Delice Cook & Fun, dezvoltat de Paprika Latino.
Cu mare succes in Statele Unite si in tarile dezvoltate sau in curs de dezvoltare din Europa, Delice Cook & Fun propune un nou concept de teambuilding – petreceri culinare gazduite de bucatari celebri.
Horia Virlan (bucatarul chef de la Cireasa de pe tort) si Cezar Munteanu (Euforia Cuisine) sunt cei doi chefi-amfitrioni ai evenimentelor.
Cu mare succes in Statele Unite si in tarile dezvoltate sau in curs de dezvoltare din Europa, Delice Cook & Fun propune un nou concept de teambuilding – petreceri culinare gazduite de bucatari celebri.
Horia Virlan (bucatarul chef de la Cireasa de pe tort) si Cezar Munteanu (Euforia Cuisine) sunt cei doi chefi-amfitrioni ai evenimentelor.
Te-ar putea interesa si: