Eleganta si stil la masa: Restaurant inspirat din 1001 de nopti
Situat langa plaja, in apropierea orasului bulgar Varna, restaurantul cu specific oriental Klas Barbeque in care s-a investit peste un milion euro, reprezinta mixul perfect intre traditional si lux.
• 21 Martie 2011 • YourMoney





1 / 5
Traditie si lux sub un singur acoperis
2 / 5
Arome orientale
3 / 5
Zona VIP
4 / 5
Candelabru din cristale Svarovski
5 / 5
Specialitatile meniului
Situat langa plaja, in apropierea orasului bulgar Varna, restaurantul cu specific oriental Klas Barbeque reprezinta mixul perfect intre traditional si lux.
Initial, construit de catre familia Kabakum special pentru angajatii avuti la compania Klas Oil, care produce ulei de gatit (si il exporta in tara noastra, in Slovacia, Olanda, Lichtenstein, Letonia, precum si in alte state europene), restaurantul a devenit unul dintre putinele locuri din Bulgaria unde arta gastronomica si magia orientala se imbina perfect.
Initial, construit de catre familia Kabakum special pentru angajatii avuti la compania Klas Oil, care produce ulei de gatit (si il exporta in tara noastra, in Slovacia, Olanda, Lichtenstein, Letonia, precum si in alte state europene), restaurantul a devenit unul dintre putinele locuri din Bulgaria unde arta gastronomica si magia orientala se imbina perfect.
Paleta coloristica de detalii se desfasoara in fata ochilor vizitatorilor de indată ce acestia trec pragul Klas Barbeque. Elementele orientale unice creeaza o atmosfera primitoare.
Prin nenumaratele felinare colorate, proprietarii, la origine din Turcia, au realizat o imagine opulenta.
Aromele pe care le veti intalni in acest local, dar si ambientul, va vor desfata simturile si va vor face sa va simtiti ca intr-o poveste cu sultani si cadane.
Prin nenumaratele felinare colorate, proprietarii, la origine din Turcia, au realizat o imagine opulenta.
Aromele pe care le veti intalni in acest local, dar si ambientul, va vor desfata simturile si va vor face sa va simtiti ca intr-o poveste cu sultani si cadane.
Dupa ce trec de primul salon, construit in 2006, odata cu hotelul Kabakum, situat deasupra restaurantului, clientii se pot bucura de o zona VIP, deschisa la finalul anului trecut.
Per total, investitia in restaurant si in hotelul detinut de proprietarii la origine turci s-a ridicat la doua milioane euro, dintre care peste un milion euro au fost alocati Klas Barbeque, care spune povestea aromelor traditionale orientale.
Localul dispune de 80 locuri (45 in primul spatiu, cel pentru fumatori si 35 in al doilea, dedicat nefumatorilor).
Hotelul are 15 camere, care pot fi inchiriate pentru aproximativ 64 lei/noapte si un apartament.
Per total, investitia in restaurant si in hotelul detinut de proprietarii la origine turci s-a ridicat la doua milioane euro, dintre care peste un milion euro au fost alocati Klas Barbeque, care spune povestea aromelor traditionale orientale.
Localul dispune de 80 locuri (45 in primul spatiu, cel pentru fumatori si 35 in al doilea, dedicat nefumatorilor).
Hotelul are 15 camere, care pot fi inchiriate pentru aproximativ 64 lei/noapte si un apartament.
Punctul de atractie al restaurantului il gasim in a doua incapere si este reprezentat de candelabrul realizat din cristale Svarovski, care a costat circa 10.000 euro.
De amenajarea spatiului inspirat din "1001 nopti" s-au ocupat exclusiv proprietarii Klas Barbeque.
Acestia au preferat sa nu aleaga un designer care sa se ocupe de aspectul celui de al doilea salon, fiecare detaliu de aici fiind parte a imaginatiei lor.
In plus, materialele folosite au fost importate din Turcia, iar fiecare element de interior a fost creat manual. Scaunele sunt suflate cu aur, iar in tapiteria de la acestea si de la canapele sunt inchistate cristale.
De amenajarea spatiului inspirat din "1001 nopti" s-au ocupat exclusiv proprietarii Klas Barbeque.
Acestia au preferat sa nu aleaga un designer care sa se ocupe de aspectul celui de al doilea salon, fiecare detaliu de aici fiind parte a imaginatiei lor.
In plus, materialele folosite au fost importate din Turcia, iar fiecare element de interior a fost creat manual. Scaunele sunt suflate cu aur, iar in tapiteria de la acestea si de la canapele sunt inchistate cristale.
Mancarurile pregatite in acest restaurant cu specific turcesc sunt intodeauna proaspete, iar unele condimente sunt comandate chiar din Turcia.
Bucatarul sef alege animalele din care va pregati, apoi, diverse specialitati culinare.
Datorita elegantei cu care a fost amenajat spatiul, restaurantul este frecventat indeosebi de catre persoane cu venituri medii si mari. Totusi, preturile sunt accesibile, iar mancarea delicioasa.
O salata costa circa 10 lei, un platou cu diverse preparate din carne, gatite in stil turcesc ajunge la 40 lei, iar kebab-urile pot fi cumparate cu 10 - 25 lei.
Pretul unei portii de baclava este de 14 lei.
Bucatarul sef alege animalele din care va pregati, apoi, diverse specialitati culinare.
Datorita elegantei cu care a fost amenajat spatiul, restaurantul este frecventat indeosebi de catre persoane cu venituri medii si mari. Totusi, preturile sunt accesibile, iar mancarea delicioasa.
O salata costa circa 10 lei, un platou cu diverse preparate din carne, gatite in stil turcesc ajunge la 40 lei, iar kebab-urile pot fi cumparate cu 10 - 25 lei.
Pretul unei portii de baclava este de 14 lei.
Te-ar putea interesa si: