JW Steakhouse, rafinament modern si incantare pentru gurmanzi
JW Marriott Grand Hotel a redeschis restaurantul principal al hotelului, dupa sase luni de pregatiri intense si o investitie de 1,5 milioane euro. Elementul principal al meniului restaurantului este carnea de vita USDA Black Angus, importata din America. Toate preparatele sunt facute in-house, 100% din ingrediente proaspete, necongelate sau prelucrate industrial.
• 18 Aprilie 2011 • YourMoney




1 / 4
Concept de restaurant 100% american
2 / 4
Elementul principal al meniului, carnea de vita USDA Black Angus
3 / 4
Piesa de rezistenta a bucatariei - broilerul Montague
4 / 4
Echipa
JW Steakhouse este cel mai nou restaurant din JW Marriott, deschis luna aceasta, in locul fostului restaurant Cupola. Renovarile au durat aproximativ 6 luni si au necesitat o investitie de peste 1,5 milion de euro, care va fi amortizata in 2 ani.
Prin ce se diferentiaza JW Steakhouse: un concept de restaurant 100% american, cu o atmosfera eleganta si relaxata, generoase spatii deschise, completat de cele doua saloane de «private dinning», bucataria este deschisa, astfel incat oaspetii se pot bucura de «spectacolul» bucatarilor.
In plus, acesta este al doilea restaurant JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis la Londra in 2010, in cadrul hotelului Grosvenor House a JW Marriott Hotel.
Prin ce se diferentiaza JW Steakhouse: un concept de restaurant 100% american, cu o atmosfera eleganta si relaxata, generoase spatii deschise, completat de cele doua saloane de «private dinning», bucataria este deschisa, astfel incat oaspetii se pot bucura de «spectacolul» bucatarilor.
In plus, acesta este al doilea restaurant JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis la Londra in 2010, in cadrul hotelului Grosvenor House a JW Marriott Hotel.
Meniul ofera o selectie de carne de vita de cea mai buna calitate importata din SUA, insotita de o varietate de salate proaspete, preparate din fructe de mare si garnituri delicioase din cartofi.
Bourbon Bar ofera 36 de tipuri de bourbon si Tennessee whiskey, cocktailuri pe baza de bourbon precum si peste 100 de sortimente de vinuri din cele mai variate regiuni (California, Bordeaux, Dealu Mare samd).
Bourbon Bar ofera 36 de tipuri de bourbon si Tennessee whiskey, cocktailuri pe baza de bourbon precum si peste 100 de sortimente de vinuri din cele mai variate regiuni (California, Bordeaux, Dealu Mare samd).
Pe langa bucataria deschisa, unul dintre elementele de atractie ale restaurantului este tabla de 20 mp pe care sunt prezentate specialitatile casei, precum si listarea pe o tabla separata a cut-urilor zilei.
Insa piesa de rezistenta a bucatariei este broilerul Montague, un grill/cuptor special, ce gateste carnea la o uimitoare temperatura de peste 750° C, ceea ce inseamna ca friptura aleasa va trece prin etape succesive de pregatire rapida, pastrand in interior toate sucurile si savoarea specifica.
Insa piesa de rezistenta a bucatariei este broilerul Montague, un grill/cuptor special, ce gateste carnea la o uimitoare temperatura de peste 750° C, ceea ce inseamna ca friptura aleasa va trece prin etape succesive de pregatire rapida, pastrand in interior toate sucurile si savoarea specifica.
Echipa restaurantului este condusa de Nicolae Lica, Executive Chef JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar restaurantul este deschis pentru mic dejun intre 06.30 si 11:00 si cina intre 18:30 si 23:00.
Restaurantul are o capacitate de 220 de locuri, compartimentate in doua saloane, doua zone de private dinning, zona de breakfast cu espresso bar si un cigar lounge destinat fumatorilor.
Restaurantul are o capacitate de 220 de locuri, compartimentate in doua saloane, doua zone de private dinning, zona de breakfast cu espresso bar si un cigar lounge destinat fumatorilor.
Te-ar putea interesa si: